Met de theatercolleges is ons belangrijkste doel het overbrengen van kennis bij zo veel mogelijk mensen. We geloven dat theater en educatie hand in hand gaan. Onze voorstellingen, die de grenzen van psychologie en humor verkennen, zijn speciaal ontworpen om niet alleen te entertainen, maar ook om te informeren en te inspireren.

Voor onderwijsinstellingen spelen we onze verschillende voorstellingen die perfect aansluiten bij de educatieve behoeften van zowel medewerkers als studenten. We begrijpen dat de onderwijs wereld voortdurend in beweging is, en dat zowel studenten als medewerkers te maken hebben met diverse uitdagingen op het gebied van communicatie, relaties en welzijn.

Voorstellingen voor studenten
Onze voorstellingen kunnen worden ingezet als krachtig educatief middel die de studenten voorzien van diepgaande inzichten, die vaak direct van toepassing zijn. Bijvoorbeeld voor studenten die psychologie, communicatiewetenschappen, management een andere studierichting volgen, onze voorstellingen bieden praktische inzichten die theorie tot leven brengen.

Voorstellingen voor medewerkers
Maar niet alleen studenten profiteren van onze voorstellingen. Ook voor medewerkers zijn onze voorstellingen relevant. Communicaties, relatie en welzijn op de werkvloer zijn allemaal thema's waar we dagelijks mee te maken hebben.

Haal onze voorstellingen naar jouw school
Ben je benieuwd hoe we jouw school kunnen verrijken en studenten en medewerkers kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Laat je onderwijsteam en studenten de kracht van theatrale psychologie ontdekken.

Neem contact op voor meer informatie via 06-25366642 of mail naar info@mens2producties.nl.